Media

Onze school is op allerlei manieren te volgen. We houden hierbij natuurlijk rekening met privacy. We plaatsen foto’s en filmpjes waarbij kinderen niet te dichtbij in beeld komen. Als dit wel het geval is stemmen we het eerst even af met betreffende ouders, voordat we iets plaatsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder in de media…

Met de afsluiting van het thema “Wij gaan naar de Olympische Spelen” zijn we in de Huis aan Huis terecht gekomen! In een artikel met de titel:  Kinderen De Kiem in de ban van de Winterspelen, werd op een hele mooie manier de afsluiting van ons thema beschreven. Klik hier voor het hele artikel.

Daarnaast is er ook een leuk filmpje gezet op ons YouTube-kanaal. Het is echt even de moeite waard om dit ook even te bekijken. Dit filmpje staat hieronder:

 

Ouderportaal

Onze ouders krijgen informatie via het ouderportaal ‘Mijn School’. Via een digitale omgeving of App komt nieuws, agenda-items, foto’s, enz. automatisch bij ouders terecht. Algemeen nieuws en nieuws wat specifiek uit de groep van hun kind komt. Zo zijn alle ouders altijd op de hoogte.

De informatie en de foto’s zijn beschikbaar in een veilige omgeving, waar alleen onze eigen ouders bij kunnen komen. Meer informatie.

.