Vacatures AC

 

 

Wij zijn op zoek naar:

Lid Activiteiten Commissie

AC-lid

Hou je van activiteiten en evenementen organiseren? Hoe groter, hoe beter? Dan is dit je kans! Door vertrek  van een Ac-lid zijn we per direct op zoek naar iemand die plaats wil nemen in ons team. Samen met de andere leden ondersteun je de school door leuke activiteiten te bedenken en organiseren.

NB: We zijn momenteel op zoek naar 1 teamlid, maar op langere termijn komt er ook nog een plekje vrij! Bij meerdere kandidaten zal er een selectieprocedure in de vorm van een verkiezing plaats vinden.

 

Klussers

Voor een samen te stellen klusteam

Ben jij een handige Harry Of Harriette? Zet jij met het grootste gemak kasten in elkaar of ben je een kei in houtbewerking? Verstand van electra of je werkt gewoon graag met je handen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze school zit regelmatig verlegen om handige mensen voor klussen en reparaties.  Niet alleen vaders en moeders, maar natuurlijk ook handige opa’s en oma’s kunnen aansluiten! U kunt u gegevens achterlaten bij de intekenlijst.

De koffie staat voor u klaar op de eerste klus ochtend!

 

Hulpouders

Ter ondersteuning van de AC

De Activiteiten commissie kan een heleboel, maar natuurlijk nooit zonder haar Hulpouders!

We hebben er dit jaar weer een heleboel nodig voor zowel grote als kleine activiteiten. Het leuke van hulpouder zijn is dat je aanwezig kan zijn bij evenementen waar je normaal als ouder niet bij aanwezig bent. Denk hierbij aan het sinterklaasfeest en  aan het eindfeest, hoe leuk is dat?!!! Natuurlijk mogen ook opa’s en oma’s komen helpen!

Geeft u zich snel op?

 

Workshop-talenten

Voor ons Talent Ontwikkelings Programma

Het afgelopen jaar hebben we een heerlijk Talent Ontwikkelingsprogramma mogen organiseren voor onze kinderen. Omdat we dat dit jaar weer willen aanbieden zijn we op zoek naar ouders, opa’s, oma’s (of gewoon mensen die de school een warm hart toe dragen) met een speciaal talent die graag workshops willen geven aan onze kinderen na schooltijd. Dat kan zo lang en zo vaak als u maar wilt, ook gewoon een eenmalige workshop is hartstikke leuk!

Wie lijkt het leuk om een workshop te geven?

 

Oud papier-ouders

Elke maand halen onze oud-papier ouders met een grote wagen oud papier met elkaar op.

Dit doen ze om geld in te zamelen voor de Activiteiten Commissie zodat we weer mooie activiteiten kunnen organiseren. We zijn nog op zoek naar nieuwe ouders die zich bij ons aan willen sluiten. De coördinator deelt u dan in om af en toe mee te lopen.

Ps: je mag dan achter de vrachtwagen hangen…geef toe, dat heb je toch altijd al een keertje willen doen??

 

Knutsel-ouders

Ben jij de crea bea? De inspiratie van alle wannabe-creatievelingen?

De Kinderen van de Kiem willen heel graag een knutselmiddag na schooltijd, dus we zijn op zoek naar jou!  Voor ons TOP-programma willen we op nader te bepalen middag na schooltijd knutselactiviteiten organiseren. Niet alleen knippen en plakken, maar we willen natuurlijk ook haken, breien, weven, naaien, timmeren, ecoline verven, macrameeën   of gewoon mandala’s kleuren. En veel nieuwe hippe technieken leren. Ben jij de man/vrouw die we zoeken? Geef je dan snel op via de intekenlijst bij de koffietafel!

 

Een van de bovenstaande ‘vacatures’ interessant? Mail naar ac@dekiemvco.nl!